Artsfiske

Dette er den raskest voksende grenen innen sportsfiske og den form for fiske som har fått flest presseoppslag i riksavisene de siste årene.

Vi har en rekke spesialkroker i mange ulike størrelser fra str 22 (mindre kommer) og oppover. Her må man bruke mange ulike stenger skal man klare å hevde seg, men man kan fint klare noen titalls arter med en stang.

Dette er kanskje den morsomste formen for fiske. Her handler det om å få flest fiskearter og helst så store som mulig i hver art. Det sier seg selv at jo flere arter man har jo vanskeligere blir det å fylle på med nye.

Norges ledende artsfiskere ligger på rundt 130 arter. Denne form for fiske kan man drive med i småskala som en familiekonkuranse med en begrenset tid som en dagskonkurranse.

Det er også et «Norgesmesterskap» som pågår gjennom hele året hvor man melder inn fangster med bilde og vekt. I havfiskekonkurranser er det to deler. Enten vektfiske eller poengfiske som handler om artsfiske. Her er det mye av de samme prinsipper som gjelder.

Har du spørsmål?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. 

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon.

Du kan også sende oss en e-post på post@torshovsportsfiske.no.
22 37 77 50